Carinne Elion-Valter

Verfdoosje

Laat politiek authentiek zijn‘.

‘Het liefst maak ik elke dag een tekening over wat mij treft. Ik probeer dan een moment intens te beleven en contact te maken met het onderwerp. Helaas kom ik er te weinig aan toe.

 
Ik vind het heel erg dat mensen geen vertrouwen hebben in de politiek. Het zou een oprechte verhouding tot anderen en de wereld moeten zijn. Laat politiek authentiek zijn, laat het waar zijn, laat het een duurzame democratie zijn. Ik voel me verantwoordelijk. Ik heb wat gekregen en moet daar wat voor terug doen. Het besef dat het goed is om maatschappelijk betrokken te zijn. Ik kreeg dat inzicht door ontmoetingen met anderen en daar voel ik me prettig bij.
 
Ik wordt er verdrietig van dat onder druk van het huidige economische en politieke systeem dingen kapot dreigen te gaan. Ik probeer bij te dragen door bezonnenheid, afwegen, ruim kijken en positief in te steken.
Ik wil dat mensen eigen keuzes maken en ze op een eenvoudige manier helpen’.
 
Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft Beweeg me alle mensen die zich verkiesbaar stellen uitgenodigd te vertellen wat hen beweegt actief te zijn in de Bergse politiek, deze keer Carinne Elion-Valter (D66). 
Bent u ook actief in de Bergse politiek en wilt u meedoen aan dit unieke project? Meld u dan aan hier aan o.v.v. politiek.
 

Bestel deze foto

Carinne Elion-Valteradmin
014