Meneer Hempen

Foto van mijn zoon.

‘Het laat me maar niet los’.

 
‘Mijn zoon is overleden. Wat ze zeggen is waar, het is het ergste wat je als ouder kan overkomen. Men zegt dat het slijt, maar ik merk dat ik naarmate ik ouder wordt er meer last van heb. Ik heb nooit best geslapen, maar de laatste tijd helemaal niet. Denkend aan mijn zoon praat ik dromend met hem, het laat me maar niet los.

 
Toen hij nog klein was werkte ik in de haven, hij stond me dan ’s avonds op te wachten en riep opgewekt: “Soepballen, soepballen!” . Hij kon het nog niet goed uitspreken, wat hij wilde was met mij voetballen.
Hij was gek op treintjes,  in het weekend gingen we samen met de pont voor een cent van Noord naar het station (Amsterdam) en namen chocomelk en een gevulde koek. Hij kletste aan een stuk door en omdat hij zo’n flapuit was kwam er ook wel eens iets uit waarmee wij de aandacht trokken. Het waren mooie vader-zoon momentjes’.
 
Meneer Hempen woont in Woonzorgcentrum Stuijvenburgh, Tante Louise. Beweeg me gaat elke week bij de Stuijvenburgh op bezoek om in de Reminicensie kamer met een bewoner te praten over wat hen beweegt. Het resultaat van deze bezoeken kunt u online bekijken, maar ook in de hal van de Stuijvenburgh. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen en wie weet raakt u in gesprek met een van de bewoners met hun rijke verhalen. Woonzorgcentrum Stuijvenburgh, Van der Goesstraat 2, 4615 KX Bergen op Zoom.
 

Bestel deze foto

Meneer Hempenadmin
016