Meneer Vis

Mevrouw Vis

‘Wat een plaatje’.

 
 

‘Ik kan me geen persoonlijk voorwerp voorstellen dat belangrijker voor mij is dan mijn vrouw, mijn alles. Tegenwoordig behoeft mijn vrouw veel zorg.  Ik heb het lange tijd zelf gedaan, maar op een gegeven moment moeten erkennen dat het niet meer te doen was. Mijn vrouw woont in de Stuijvenburgh, ik in de Fonteijne. Ik mis haar in de avond, in de nacht en bij het ontbijt, maar zodra het tijd voor de koffie is ben ik weer bij haar. Gelukkig komt onze dochter ook praktisch elke dag bij ons en eet ik een keer per week bij haar.

 
Ik leerde mijn vrouw in 1960 kennen op een feestje. Ik zag haar staan en dacht: “Wat een plaatje, daar word je gewoon niet goed van!”. nadat we een jaar samen waren vroeg ik haar terloops met me te trouwen. Ik ben eigenlijk wel wat romantischer, maar dat was niets voor mijn vrouw.  Mijn vrouw is zorgzaam, alles was altijd kraakhelder en heel lief natuurlijk, dat is logisch!’
 
(Meneer Vis woont in Aen de Fonteyne (senioren aanleunwoningen), Tante Louise. Beweeg me gaat elke week bij de Stuijvenburgh op bezoek om met een bewoner te praten over wat hen beweegt. Het resultaat van deze bezoeken kunt u online bekijken, maar ook in de hal van de Stuijvenburgh. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen en wie weet raakt u in gesprek met een van de bewoners met hun rijke verhalen. Woonzorgcentrum Stuijvenburgh, Van der Goesstraat 2, 4615 KX Bergen op Zoom)
 

Bestel deze foto

Meneer Visadmin
016