Dyana Rommens

Microfoon

Soms moet ik misschien iets harder roepen dan de gemiddelde politicus‘.

‘Ik zing graag en schrijf liedjes, daarmee hoop ik mensen blij te maken.

Ik vier het leven en wil graag bijdragen dat andere mensen ook het leven kunnen vieren.
 
Vroeger was ik actief in de voetbalvereniging als jeugdvoorzitter. Ik bedacht me toen dat als de kinderen groot zouden zijn ik aan de andere kant van de tafel wilde zitten, de politieke kant.
Mensen voelen geen betrokkenheid, omdat ze het idee hebben niet gehoord te worden en met ‘hoge pieven’ te maken hebben. Ik wil een voorbeeld zijn, ik ben misschien maar een niet hooggeschoolde, gemiddelde, Bergse burger, maar ik kan meedoen en daarmee kan iedereen meedoen. Ik wil dat iedereen weet dat ze wel wat te zeggen hebben. Als je je als groep mobiliseert kun je heel veel invloed hebben op de keuzes die in Bergen op Zoom gemaakt worden. Het is mijn missie de mensen te mobiliseren.
 
De microfoon versterkt het geluid. Soms moet ik misschien iets harder roepen dan de gemiddelde politicus, omdat ik niet onder de indruk ben van de status die bij die positie hoort.
 
Ik ben trots dat ik de afgelopen jaren veel geleerd heb en het toch zo ver gebracht heb.
 
Soms frustreert het me dat je niet alles voor elkaar kan krijgen wat je zou willen.
 
Mijn ambitie is om raadslid te worden en meer mensen zich betrokken te laten voelen bij de Bergse politiek, zodat ze de weg naar de stembus vinden’.
 
Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft Beweeg me alle mensen die zich verkiesbaar stellen uitgenodigd te vertellen wat hen beweegt actief te zijn in de Bergse politiek, deze keer Dyana Rommens (GBWP). 
Bent u ook actief in de Bergse politiek en wilt u meedoen aan dit unieke project? Meld u dan aan hier aan o.v.v. politiek.
 

Bestel deze foto

Dyana Rommensadmin
014