Evert Weys

Medaille marathon New york 2014

Het geloof houden om je doel te bereiken‘.

‘Ik ben in 2014 de marathon gaan lopen (Rotterdam en New-York), dit leerde mij dat het bereiken van doelen tijd kost en je er veel voor moet doen. Je komt hobbels tegen die je moet overwinnen en soms zie je het niet meer zitten. Alleen met uithoudingsvermogen kun je je doel bereiken. Zo is dat ook in de politiek. 

De marathon in Rotterdam liep ik toen mijn moeder ziek was. Ik gebruikte het al sponsorloop om geld binnen te halen voor de Daniel den Hoed Stichting. Mensen die het zelf niet kunnen moet je helpen, dat is mijn drijfveer. Je kunt dat doen met een marathon, ik probeer dat ook te doen in de poltiek.  Ik probeer met mijn ervaring, kennis en kunde de politieke vertaalslag te maken die nodig is om een doel te bereiken.
Ik hou ook wel van het politieke spel, het is een mooi spel als het lukt en met open vizier gespeeld wordt. Ik kan mijn verliezen dragen, maar het liefst win ik.
 
Het meest trots ben ik dat ik als fractievoorzitter de club bij elkaar heb weten te houden en we als een front naar buiten treden.
 
Mijn politieke ambitie is eerst wethouder worden en in een verdere toekomst burgemeester’.
 
 
Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft Beweeg me alle mensen die zich verkiesbaar stellen uitgenodigd te vertellen wat hen beweegt actief te zijn in de Bergse politiek, deze keer Evert Weys (GBWP). 
Bent u ook actief in de Bergse politiek en wilt u meedoen aan dit unieke project? Meld u dan aan hier aan o.v.v. politiek.

Bestel deze foto

Evert Weysadmin
016