Farid El-Khassim

Visite kaartje het Adriano huis

‘Ik hou niet van maar’.

‘Dit kaartje is belangrijk voor mij, het belichaamt wat mij beweegt in mijn persoonlijke en politieke leven. Ik wil iets realiseren waar de samenleving mooier van wordt. Ik hoop dat te bereiken met Het Adriano Huis, maar ook met mijn politieke activiteiten. Ik kijk naar de mogelijkheden, het liefst buiten de lijntjes. In de politiek heb ik een podium gevonden, waarmee ik wat kan doen voor de samenleving. Hoewel politieke omgangsvormen me soms kunnen frustreren, probeer ik er toch steeds met positieve energie in te staan. Ik hou niet van ‘maar..’, het ergens mee eens zijn en er dan een ‘maar’ aan toevoegen vanwege politiek gewin vind ik soms frustrerend.

 
Ik ben het meest trots op het feit dat ik voor elkaar heb gekregen dat de houten brug aan de Zeekant van zijn plaats is gehaald en opgeknapt. Dit heeft misschien wel levens gered.
 
Mijn politieke ambitie is ooit Minister van Volksgezondheid worden’.
 
 
Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft Beweeg me alle mensen die zich verkiesbaar stellen uitgenodigd te vertellen wat hen beweegt actief te zijn in de Bergse politiek, deze keer Farid El-Khassim (BSD). 
Bent u ook actief in de Bergse politiek en wilt u meedoen aan dit unieke project? Meld u dan aan hier aan o.v.v. politiek.

Bestel deze foto

Farid El-Khassimadmin
016