Rik Simons

VR-bril

Alles is mogelijk‘.

 
‘Ik heb de VR-bril meegenomen als symbool van de kansen en mogelijkheden die er nu en in de toekomst zullen zijn. Mijn passie ligt bij vooruitstrevende technologie en ik ga daarmee graag aan de slag. Wat ik zo mooi vind aan VR (Virtual Reality) is dat alles denkbaar is. Als persoon kijk ik graag naar een toekomst waarin alles mogelijk is, zowel op persoonlijk vlak, als in de wereld om mij heen. 

 
Voor mijn opleiding leisure (vrijetijd) management schreef ik een scriptie over de de bioscoop in Bergen op Zoom en een essay over de toekomst van de cinemasector. Ik heb hiervoor Evert Weijs geïnterviewd  en kwam in gesprek met zijn fractie. In eerste instantie hebben ze me uitgenodigd vaker te komen, later om me bij de partij te voegen. Ik heb er best een tijdje over nagedacht, het leek me leuk, ik had er affiniteit mee en langzaam aan begon ik er meer in te groeien. In het voorjaar van dit jaar heb ik de beslissing genomen bij de partij te gaan.
 
Het feit dat ik zo trots ben op Bergen op Zoom en niet wil dat het een stipje op de kaart naast Roosendaal is, heeft voor mij de doorslag gegeven me politiek in te willen zetten. Ik zie mogelijkheden de stad een trekpleister te maken d.m.v. vooruitstrevende leisure, Hoewel ik van zekerheid en stabiliteit in mijn omgeving hou, is toch het zoeken naar mogelijkheden en creëren van kansen waar het bij mij om gaat. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik dingen voor elkaar krijg. Ik kan niet gelukkig zijn als ik mijn ambities niet kan nastreven.
 
Ik ben trots dat ik in de Social Media Commisie van de partij zit. Ik heb de kans mogen grijpen de partij te laten zien wat hierin mogelijk is en mag het uitvoeren met het team.
 
Omdat mijn politieke ervaring zo pril is, ken ik nog geen frustraties hierin, wel ben ik bang dat we als stad kansen laten liggen Bergen op Zoom op de kaart te krijgen.
 
Mijn ambitie is in de raad te komen en mee beslissen, ik wil hierin ervaring opdoen en groeien’.
 
Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft Beweeg me alle mensen die zich verkiesbaar stellen uitgenodigd te vertellen wat hen beweegt actief te zijn in de Bergse politiek, deze keer Rik Simons (GBWP). 
Bent u ook actief in de Bergse politiek en wilt u meedoen aan dit unieke project? Meld u dan aan hier aan o.v.v. politiek.

Bestel deze foto

Rik Simonsadmin
017